Tebi
7 participantes

HOTIS campió de la vuladu's cup VIII Empty HOTIS campió de la vuladu's cup VIII

Missatge por Tebi Dj 27 Ago 2009, 14:05

Sí! i ja en van 2! Després de un llarg camí Hotis ha aconseguit la seva segona vuladu's. Ha estat un camí llarg i difícil, on vam patir fins l'últim partit de la fase classificatòria i hem patit fins l'últim minut de la final. Segurament no he fet una de les meves millors vuladu's però com sempre dic: el que compten són els gols! Així he pogut tancar una excel·lent temporada aconseguint el famós "doblet" (lliga i copa). Ara l'equip està immers en una festa d'escàndol a les platjes d'ibiza tot celebrant l'ascens de categoria i el títol de la vuladu's.

Ahir al vespre es va celebrar al nostre estadi la cerimònia amb tota l'afició. Els jugador, totalment ebris, van saltar al camp donant una volta d'honor i tot seguit van passar a observar els actes que havia preparat el club. El dirigents del club (que també havien begut una mica més del compte) van decidir regalar cerveses als aficionats, així, van repartir unes 90.000 llaunes d'estrella pels socis que es van arribar fins el camp. Tot era una festa. El públic va enbogir quan del túnel de vestidors va sortir una gallina gegant que va ser sacrificada al vell mig del camp, mentre que als marcadors electrònics st:rtia escrit: la gallina vella... no serveix per res! Lògicament tampoc va faltar cap acte de despreci cap a les files de Trunyu's team, i una merda gegant va caure des de un "Zepellin" sobre una pancarta amb l'escut del Trunyu's team que s'havia instal·lat a la gespa del camp.

Després de tota aquesta festa, els jugadors van parlar:

Edmon massagué: "No he tingut masses minuts perquè em faig gran, però l'equip ha estat a l'alçada i he disfrutat molt a la final, això si que és futbol!!!" tot seguit ha volgut fer propaganda d'un llibre que ha escrit degut el temps que ha tingut: "Vull afegir que ja està a la venda el meu primer llibre: Typhon's Team, història d'un set-tenista, pel mòdic preu de 5€ i amb la opció de pagant 1 € més, rebre el suplement de: com acabar per darrera un bot" També s'ha volgut referir amb irònia a CF Navarcles: "Navarcles... qui és el CF Navarcles?? "

Dino Villen encegat totalment per l'alcohol nomès ha dit: "Oh le le, trunyu's team, trunyu's team, trunyu's team...Oh le le, trunyu's team, trunyu's team, trunyu's team" i tot seguit ho ha enllaçat amb un...: "puta puta puta, puta putatruska!"

Alcohol:
HOTIS campió de la vuladu's cup VIII Left_bar_bleue65/100HOTIS campió de la vuladu's cup VIII Empty_bar_bleue  (65/100)

HOTIS campió de la vuladu's cup VIII Empty Re: HOTIS campió de la vuladu's cup VIII

Missatge por Matinée Dj 27 Ago 2009, 16:34

Moltes felicitats a l'equip Hotis per haver aconseguit la seva segona vuladu's!

Missatge por Typhon Dj 27 Ago 2009, 18:53

L'entrenador de Typhon's Team, Tomas Duvlius, va declarar hores després de les celebracions de Hotis:

"De nou, no entrarem en les clares provocacions de Hotis cap a la nostra entitat. Actes com aquest només fan que reafirmar la pèsima actitud i nul·la cavallerositat d'un club, per altra banda, històric al nostre poble. Des del punt de vista estrictament esportiu felicitem a Hotis pel títol i als pocs jugadors del seu club que no segueixen l'actitud provocativa marcada pel president. En quant al llibre del senyor Massagué, ens ha ocasionat una grata sorpresa descobrir que no és analfabet, tot i que el contingut deixi molt que desitjar...
Aprofitant l'avinentesa, afegeixo que aquest no ha sigut un gran any pel nostre club, tot i que ha sigut una temporada necessària per realitzar un canvi que feia temps que necessitàvem. La temporada que ve lluitarem per tornar a col·locar el nom de Typhon's Team al lloc on li correspon"

Missatge por OrBiS Dv 28 Ago 2009, 01:11

Typhon escrigué:La temporada que ve lluitarem per tornar a col·locar el nom de Typhon's Team al lloc on li correspon"

Missatge por chatarra Dv 28 Ago 2009, 12:42

Enhorabona meuca!!! Si la guanyes es perque te la mereixes i els altres no hem sapigut guanyar-te el primer jo.