A lo Rubinos

5 participantes

A lo Rubinos Empty A lo Rubinos

Missatge por Tebi Dl 25 Gen 2010, 13:11

Ahir els periquitos vem tornar a ser estefats pels arbitres. No entenc com a primera divisió poden passar coses que no passen ni a 3a regional. Novament s'ens van escapar punts (ara 2) per un penal en una falta penjada a l'area quan el defensa només empenta amb el pit al davanter que es tira clarmurosament. Però deixant de banda això, el que és gravíssim, és que es faci un canvi, surti el jugador canviat, i quan el subsitut va a entrar al camp, el 4rt àrbitre li digui: no, no, quieto ahi! xD i no el deixi entrar, es reprengui el joc jugant amb 10 i al cap d'un minut el deixin entrar, com si no hagués passat res.. és terrible, i si en fan un gol? xD ja m'hagués agradat veure que passaría si li fessin això al Bar$ax o al Madrid. Com sempre la televisió pública catalana no ho troba prou important i no en fa cap comentari en el seu resum.

Entreu aquí
i mireu el video del partit espanyol - mallorca al minut 1:30 (és el 5è), terrible

PD: Quan trobi un video que surti el tema "canvi" ja us el penjaré, perquè veieu que: "els arbitres siempre te quitan y aveces te dan" xD

Alcohol:
A lo Rubinos Left_bar_bleue65/100A lo Rubinos Empty_bar_bleue  (65/100)

A lo Rubinos Empty Re: A lo Rubinos

Missatge por OrBiS Dl 25 Gen 2010, 23:23

no ti esforsis ferran.. seguiran dient que es un penal clarissim, igual que el dia del barsa...

Alcohol:
A lo Rubinos Left_bar_bleue40/100A lo Rubinos Empty_bar_bleue  (40/100)

Missatge por doktor Dt 26 Gen 2010, 01:53

Pobrets els de l'EspaÑol, quina pena que em feu...

Edito: M'he pres la molèstia de mirar el video... De veritat que tu hi veus que el defensa "només" empenta amb el pit al jugador? Tu has vist on té la mà el defensa de l'EspaÑol? Però si sembla l'exercici aquell que fem al futbol que el de darrere agafa a l'altre per la cintura i aquest arrenca a córrer...jajaja! Llavors el del Mallorca cau a lo "sac de patates", però defensa el té agafat i no el deixa fins que no ha passat la pilota... Jo ja no és per polemitzar i tocar els collons eh, però és més penal això que el del dia del Barça. Aquell va ser una patillada, la veritat, però això jo crec que és un penal pitable. Una altra cosa és que en cada partit n'hi hagi 5 o 6 d'aquests penals, però no em diguis que el jugador de l'EspaÑol només l'empenta amb el pit perquè no.

Alcohol:
A lo Rubinos Left_bar_bleue100/100A lo Rubinos Empty_bar_bleue  (100/100)

Missatge por Tebi Dt 26 Gen 2010, 02:31

Bueno, jo veic més penal el del barça que aquest, que aquell com a minim es veu "l'agafada". Discreupu molt del teu punt de vista però amb això no piten falta ni al basquet, per favor. Jo veic més que el defensa fica el braç per evitar que el jugador marxi de la linia que segueixen i si l'agafa, que no es veu gens clar, no ni ha lo suficient per picar penal ni per caure de la manera com cau, de genolls a terra i amb els talons per sobre l'alçada dels genolls com si li haguessin fet unes tisores XD Si del penal com el del xavi s'en piten 7 en un partit... d'aquest cada centro a l'area penal, pk aviam si no es podran tocar els davanters.. que estem jugant a futbol.

Missatge por Tebi Dt 23 Feb 2010, 16:01

Bé, aquesta setmana l'espanyol va tornar a perdre, però com no, no va faltar la típica jugada per dir-li a l'arbitre i el linier sobre tot, que és un fill de la gran puta: Amb 1-1 al marcador l'arbitre i el linier es menjen un penal claríssim, que hagués significat, com a mínim i vist com va acabar el partit, un empat que ens hagués donat 1 puntet més, ahí va (mireu el minut 6:20)

Missatge por Havock Dc 24 Feb 2010, 01:19

Ostia!! diguin el que diguin aixo es un penal com una catedral! el porter no toca la pilota i en canvi si el jugador...cert que si li agues passat al barça o al R. Madrid s'hagues muntat un merder de la òstia!

Missatge por Tebi Dc 24 Feb 2010, 14:44

En aquest cas, no va passar res perquè van guanyar 2-0, pero vaia, fora de joc justet.... ^^' (minut 1:50)

Alcohol:
A lo Rubinos Left_bar_bleue69/100A lo Rubinos Empty_bar_bleue  (69/100)

Missatge por Tebi Dt 30 Mar 2010, 23:41

Una setmana més m'he sentit estefat, mireu el minut 1:27

Tenint en compte que l'arbitre és el mateix que el del famós penal del Xavi al camp nou, no entenc el seu criteri alhora de assenyalar les faltes... Si allò va ser penal i targeta groga, això és penal i targeta vermella amb 7 partits de sanció com a mínim. No acabo d'entendre que han de fer a un jugador de l'espanyol perque li pitin un penal.

PD: Lo bonic va ser quan l'àrbitre va sortir al camp abans de començar el partit i tothom cridava: iturralde, hijo de puta! xD

Missatge por Tebi Dj 06 Maig 2010, 11:51

Aquí teniem un altre cas, del fill de la grandissima puta de l'iturralde. Un altre típic penal que només ens xiulen a nosaltres... minut 1:20. Hem perdut 2 partits pel mateix resultat amb 2 "penals" justícims i n'hem empatat un altre pel mateix...

Com ha dit el poche.. "me parece sospechozo"

PD: A falta de 2 jornades encara no ens han pitat cap penal a favor ^^'

PD2: Segueixo sense entendre el criteri de l'iturralde per assenyelar les coses, això és penal i ho del missatge de dalt no?