¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

V Vuladu's Cup - Final i tercer/quart lloc (11-06-08)

OrBiS
Typhon
10 participantes

Ir abajo

V Vuladu's Cup - Final i tercer/quart lloc (11-06-08) Empty V Vuladu's Cup - Final i tercer/quart lloc (11-06-08)

Missatge por Typhon Dc 04 Jun 2008, 16:12

Dons aquí tenim els últims partits del torneig on ens juguem els quatre primers llocs:

Zoltan Salman (5-2, minut 76)

Editat per darrera vegada per Typhon el Dc 11 Jun 2008, 22:53, editat 4 cops en total

Alcohol:
V Vuladu's Cup - Final i tercer/quart lloc (11-06-08) Left_bar_bleue100/100V Vuladu's Cup - Final i tercer/quart lloc (11-06-08) Empty_bar_bleue  (100/100)

Tornar a dalt Ir abajo

V Vuladu's Cup - Final i tercer/quart lloc (11-06-08) Empty Re: V Vuladu's Cup - Final i tercer/quart lloc (11-06-08)

Missatge por Typhon Dc 04 Jun 2008, 16:14

I la última quiniela de la V Vuladu's:

PeTaTrUsKa - Hotis ----> 1 (Vamos Xuri vamos! A acabar d'enfonsar el puto Hotis! xDD)

C.F.MANAKLES - Typhon's Team ----> 2 (És el partit més complicat que tinc en tot el torneig, però he d'apostar per mi tot i que el d0kt0r és favorit)

Missatge por kiku Dj 05 Jun 2008, 15:36

PeTaTrUsKa - Hotis ----> 1 (muerte a hotis aupa putatrusca)

C.F.MANAKLES - Typhon's Team ----> 1 (buenu el botu perke krek que es superior i a mes va eliminar el que vaig dir qu eguanyaria osigui que...)

Missatge por doktor Dv 06 Jun 2008, 20:55

PeTaTrUsKa - Hotis ----> 1 (Estic amb tu al 200% nano!!!!)

Typhon escrigué:És el partit més complicat que tinc en tot el torneig, però he d'apostar per mi tot i que el d0kt0r és favorit

Snif snif, fa pudor de caqueta... jo favorit de què? No sé perquè t'interessa tant penjar-me aquesta etiqueta de favorit Sifón! Jo és el primer any que passo de quarts i pel meu equip els objectius ja estan complerts i amb nota! Així que això d'anar de corderito degollado no cal eh meuca?

Bé després d'aquest breu apunt, desitjar-te molta sort per a dimecres, encara que espero que en tinguis menys que jo!!!

Missatge por Typhon Ds 07 Jun 2008, 14:22

Jo simplement deixo les coses clares, no és que jo et posi de favorit, sinó que t'hi ha posat gairebé tothom. De totes formes aniré a fons i si perdo no hi hauran excuses, però els meus objectius ja estan complerts també. Sort meuca!!

PeTaTrUsKa - Hotis ----> 1

C.F.MANAKLES - Typhon's Team ----> 2 (som-hi typhon ja saps ke estic amb tu)
Telis
Telis
madame

Nombre de missatges : 328
Age : 40
Ubicació : A tot arreu: treball, futbol, teatre...

Vicis
Alcohol:

Missatge por xuri Dt 10 Jun 2008, 16:31

PeTaTrUsKa - Hotis ----> 1 (fuck hotis)

C.F.MANAKLES - Typhon's Team ----> 1 (typhon pensa ke jugues al meu camp i tu em vas eliminar, els meus aficionats no staran pas contens ke vinguis al petatruska arena, jo veic un "quien se kema? typhoon! , quien se kema? typhoon! typhon se kema se kema typhon...")

Missatge por Tebi Dc 11 Jun 2008, 01:25

PeTaTrUsKa - Hotis ---- 2 (perque juga contra mi, i ja que ningu amb dona suport mel dono LLo)

C.F.MANAKLES - Typhon's Team ---- X (Es impossibla kedar així pero que us donguil pel putu cul tots 2)

Missatge por Typhon Dc 11 Jun 2008, 15:40

Doncs bé, ja s'ha acabat la V Vuladu's Cup que, sens dubte, ha estat la millor de totes per molts motius. El fòrum nou curradíssim, l'augment de participants, la motivació general de la gent (tot i que ha decaigut a mesura que els equips anaven caient però ja és normal)...
En quant als partits d'avui, com no, faré un breu comentari.

PeTaTrUsKa - Hotis (1-2)
Un cop més, resultat totalment injust a favor de l'equip amb més sort de la Vuladu's. Un partit on el mig del camp està igualat, la defensa del Xuri guanya de sobres l'atac del fuck Hotis i a sobre li guanya dues bandes d'atac només hauria de tenir un vencedor clar. No obstant, el puto Tebi torna a tenir llet i s'emporta la victòria. Crec que s'ha de fer un premi EJEA només per aquest equip que hauria d'haver caigut a vuitens davant del Xard. FUCK HOTIS!!

C.F.MANAKLES - Typhon's Team (5-2)
Victòria totalment merescuda pel d0kt0r, s'ha de dir que ha canviat la seva tàctica d'atac central per un atac per bandes i jo m'ho he empassat com una meuca, ja que sinó la cosa hagués anat una mica diferent segurament, però com ja vaig dir no hi han excuses, crec que ha guanyat el millor. Això si, la lesió al Roncolini per 5 setmanes ha estat totalment fora de context. De totes formes, felicitats d0kt0r!!

Un cop finalitzat el campionat, per la meva part dir que estic totalment content d'haver obtingut el segon lloc a la Vuladu's amb més equips de la història. Evidentment m'hagués agradat guanyar la final, però tenia enfront un rival fortíssim i no ha pogut ser.
Ara toca preparar els premis i el sopar i començar a organitzar la VI Vuladu's Cup. Tenint en compte la posició que he obtingut en aquesta Vuladu's, crec que em prendré la VI amb molta més calma, ja que arribar a la final m'ha costat perdre alguns entrenaments i fer un fitxatge d'emergència que potser no hauria fet en altres circumstàncies.
Res més meuques, ens trobem a la VI Vuladu's Cup!!